Un altfel de pilaf dar foarte bun cu pieptul de pui taiat cubulete si ingwer.Tot mai mult imi place acest condiment.Am servit o salata simpla cu rosii si ardei si dressing si 2 linguri de iaurt.Pofta buna:)
Se incinge bine uleiul intr-o oala si se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se caleasca bine.Pe urma se adauga ardeiul taiat cubulete mici,rosiile taiate feliute.Se adauga lingurita de Delikat sau Maggi,apa,sarea si piperul.Si cele 500 grame de piept de pui ,taiate in cubulete mici,lingurita de Boia si lingurita de pasta de rosii.Eu am adaugat si un varf de condiment Ingwer pentru ca ii da un gust mai special.Se adauga si orezul.Se lasa la fiert circa 45-50 de minute,la foc mijlociu.Se amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda orezul de oala.Cand este gata se adauga patrunjelul taiat marunt.Pofta buna:)