Pilaf cu pui si spanac

de alilianaa in Pui, 16 Apr 2015 | 2959 vizualizari

 

Pilaf = aparat multicooker. :)

 

INGREDIENTE

  • spanac pregatit ( pret de un bol potrivit)
  • un piept de pui
  • un morcov
  • o ceapa
  • 5 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • sare, piper dupa gust
  • orez -2 cesti
  • o legatura de ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui si spanac:

Intai de toate se pregateste pieptul de pui.

Se spala, se pune la scurs si se taie fasii subtiri. Se trage la tigaie inainte ( cum am optat eu) sau chiar in vasul multicooker-ului. Deci, in vasul aparatului se pune ulei la incins si se selecteaza din meniu functia fry a aparatului.

Cand s-a incins, se adauga morcovul, ceapa verde si ceapa alba taiate. Se lasa sa se inmoaie pret de 2-3 minute. Se adauga pieptul de pui si orezul. Se amesteca. Apoi, se adauga spanacul si apa.

Potrivim de sare si piper. Sectam functia pilaf.

La final adaugam patrunjel verde tocat.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cartofi la tigaie reteta gustoasa si rapida