Pilaf de orez cu sfecla rosie

de kamy in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2011 | 10070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 1 sfecla potrivita
  • 1 ceapa
  • 3 cani supa de legume sau de pui
  • frunze de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu sfecla rosie:

Orezul se spala bine,pana ramane apa limpede.

Ceapa se taie marunt.

Sfecla se spala,se curata de coaja,se taie bucatele si se toaca fin cu robotul,punand si o cana de supa de legume sau apa.

Calim ceapa in putin ulei,punem orezul scurs bine,lasam 5 min(la foc mic) amestecand din cand in cand,adaugam sfecla iar cand incepe sa fiarba mai punem 2 cani de supa de legume(fierbinte)sau apa cu vegeta.adaugam daca mai e nevoie sare sau vegeta.Lasam sa fiarba pana scade apa aproape de tot,amestecand din cand in cand,dupa care stingem focul si punem capacul(sa se inchida etans)si lasam 10-15 min dupa care,adaugam frunze de patrunjel si amestecam cu o furculita ca sa se aereze.

Se poate folosi garnitura la ce doriti.

Noi am mancat langa snitele de pui si muraturi.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Biby33 1

29.05.2011, 12:09

suuper!!

kamy 1

29.05.2011, 20:09

biby33...multumesc

mihaelar63 1

24.11.2011, 20:28

Vai dar ce bine arata
Parca e pilaful lui Mos Craciun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu mazare Rigi-Bigi