Pinguini

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2010 | 7836 vizualizari

 

Gata,precis ca ati terminat aperitivele pentru maine! Dar sunt sigura ca v-a mai ramas putina branza si niste masline si nu stiti ce sa faceti cu ele,ca parca n-ati vrea numai sa le puneti pe platou,asa fara nici un design.
O sa va placa micii mei pinguini,dar o sa aveti o problema. Toti ar vrea sa-i mananca,dar parca nu se-ndura...Dar ai muncit asa de mult la ei,dar sunt asa de draguti...
Cantitatile pot fi schimbate,bineinteles!
Sarbatori fericite!

 

INGREDIENTE

  • 18 masline negre jumbo 
  • 18 masline negre mici 
  • 1 morcov 
  • 1 tub de crema de branza sau orice fel de pasta de branza sau cream cheese 
  • 18 scobitori
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguini:

Se ia o maslina jumbo si se taie longitudinal o bucatica unde o sa vina burtica. Se umple orificiul cu crema de branza.Asta e pentru partea alba care se vede in poza.

Morcovul se taie in felii rotunde. Se ia o felie de morcov si se taie o bucatica.Asta e pentru picioarele pinguinului.

Bucatica ramasa de la picioarele pinguinului se taie in jumatate si se adauga la maslina mica.Asta e pentru gura/botul pinguinului.

Se ia o scobitoare se se insereaza intr-o maslina mica si una jumbo! Happy New Feet!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval