Pinguini

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2011 | 7753 vizualizari

 

Am vazut pe aici multi pinguini si am decis si eu sa-i incerc

 

INGREDIENTE

  • 13 masline mari XL
  • 13 masline mai mici fara os
  • pasta de branza
  • 1 morcov
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguini:

Am scos osul din maslinele cele mari. Am umplut maslinele cu pasta de branza, le-am fixat cu o scobitoare. Pentru picioruse si cioc am folosit morcov. La ochisori am pus cate o picatura de crema.

Au fost foarte apreciati de musafirii mei...mai ales de cei mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv