Pişcacios

de mena29 in Salate, 17 Noi 2011 | 10965 vizualizari

 

Am aceasta reteta de la soacra mea şi imi place foarte mult. Aş fi vrut sa o postez acum vreo luna şi jumatate însa din lipsa de timp nu am reuşit.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogoşari
  • 1,5 kg ceapa alba
  • 250 gr ardei iute
  • 2 linguri rase de sare fara iod
  • 400 gr zahar
  • 500 ml oţet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pişcacios:

Spalam gogoşarii şi ardeiul iute,curăţam ceapa şi o spalăm. Le taiem toate julien şi le punem intr-o cratiţă,adăugăm oţetul,zaharul şi sarea.Punem cratiţa pe aragaz,la foc potrivit. Din momentul in care a început sa fiarba,lasam pe foc inca 20 de minute.

Punem salata fierbinte in borcane curate cu capac.Intoarcem borcanele cu capul in jos preţ de 5 min. dupa care le întoarcem la loc şi le depozitam în camară.Borcanele nu necesita sterilizare.

Puteti servi aceasta salata langa o friptura sau cum va place vouă .Mie îmi place şi aşa cum este ea,cu paine.

TIPS-URI

1

Eu spal bine borcanele inainte de a le umple,le clatesc si le bag in cuptorul de la aragaz cca.15 min la 200 grade C sa se usuce bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pişcacios" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (68)

mena29 1

07.01.2012, 15:21

Si eu,draga mea

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 22:14

iry-gabriela 1

09.04.2012, 22:28

interesanta si chear pare sa fie super buna....felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari pentru iarna - Reteta pas cu pas