Piure gratinat cu Chorizo si varza de Bruxelles

de Satisfyyourcravings in Porc, 14 Apr 2016 | 2686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame carotfi
  • 500 grame telina
  • 700 grame varza de Bruxelles
  • 100 grame cascaval
  • 1 catel de usturoi
  • 100 grame Chorizo
  • 25 grame unt
  • 50 grame pesmet
  • 100 ml lapte
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure gratinat cu Chorizo si varza de Bruxelles:

Se curata cartofii si se taie cuburi la fel ca si telina. Se fierb in apa sarata 20 de minute. 

Se curata varza de Bruxelles, se taie in jumatati si se gateste la steamer 7 minute. 

Se da branza pe razatoare si se taie usturoiul si Chorizo felii. 

Se incalzeste o tigaie la foc mediu si se adauga Chorizo. Se lasa sa se prajeasca pana devine crocant. Se adauga usturoiul si se mai lasa 2 minute. 

Se transforma cartofii si telina in piure. Se amesteca cu varza, Chorizo, lapte si unt si se amesteca bine. 

Se transfera intr-un vas potrivit pentru cuptor, se aseaza branza amesteca cu pesmet deasupra si se gateste la 180 de grade, 30 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure gratinat cu Chorizo si varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaka a la grec cu vinete