Plachie de crap

de LC in Crap / Caras, 15 Iul 2012 | 5054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de crap
  • o ceapa
  • un ardei capia si jumatate
  • bulion ( 2 lingurite)
  • otet ( 2 lingurite)
  • ulei( 2 linguri)
  • 3 morcovi
  • jumatate de dovlecel
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de crap:

Spalam si curatam pestele. Taiem legumele si le calim in putin ulei, dupa care adaugam cam 1 l jumate, 2 de apa; lasam la fiert, dupa care adaugam usturoiul pisat, otetul , cele doua linguri de bulion si potrivim de sare si piper.. Asezam pestele in tava si il ungem cu ulei de masline si il condimentam. Punem compizitia obtinuta peste peste si lasam la cuptor pentru 30-35 minute la foc mediu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]