Pakora de pui

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2012 | 6503 vizualizari

 

Un aperitiv indian aromat si usor picant :)

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina
  • 1 piept de pui dezosat
  • apa
  • sare,piper
  • 1 lingurita curcuma
  • 1 lingurita praf curry
  • 2 lingurite praf chilli
  • 1 lingurita pudra ghimbir
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pakora de pui:

Pieptul de pui se spala si se pune intreg la fiert. Dupa ce a fiert il taiem fasii potrivite. Intr-un castron punem faina, condimentele si apa cat sa se formeze un fel de aluat de clatite. Bucatile de pui se dau prin aluat apoi se prajesc in ulei bine incins. Se servesc calde alaturi de legume, sos de rosii s.a .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pakora de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez