Nevasta-mea a vrut rasfat, dar unul din ala mai rapid, ca era foame mare...drum e lung drumul de la Bucuresti acasa si ti se cam face foame.....'' Ziua cand imi rasfat nevasta''
Mai intai pregatim umplutura, curatam morcovul, ceapa, ardeiul. Radem morcovul, taiem ceapa marunt si ardeiul cubulete, le amestecam cu carnea tocata, adaugam sare si piper. Tot acest amestec in calim cca 15 min in putin ulei, apoi rasturnam intr-un castron, adaugam 1 ou si albusul de la al doilea ou, cascaval ras si 2 linguri de kechup si amestecam bine. Intr-un vas de yena rotund asezam aluatul, punem umplutura, aducem marginile de aluat spre mijloc, ungem cu galbenus de ou si punem kechup din loc in loc. Dam vasul la cuptorul preincalzit cca 25-30 min la foc moderat. Se poate manca atat fierbinte cat si rece, daca mai ramane....''nevasta'' satisfacuta si rasfatata....