Tochitura de porc la ceaun

de AnyCostescu in Porc, 25 Sep 2012 | 18954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 100 ml ulei
  • 500 g carne de porc cu un pic de grasime pe ea
  • 2 carnati de porc
  • 300 g muschi de porc afumat
  • condimente
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc la ceaun:

Ceapa se caleste in ulei pana se aureste. Se pune carnea de porc taiata si se lasa pana se rumeneste, se pun si carnatii si muschiul. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Daca mai trebuie se completeaza cu apa. Se lasa sa scada toata apa pusa.

Se serveste cu cartofi prajiti, mamaliguta, branza de oi rasa si ou prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

_Alina_ 1

26.09.2012, 09:05

vreau si eu o portie zdravana ca tare bine mai arata

Sim0na 1

26.09.2012, 21:49

Si noi punem ceapa la tochitura de porc.. doar ca pe la jumatatea perioadei de prajire si intreaga. Ii da un gust dulceag
Ce pofta mi-ai facut..

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 22:47

nu refuz niciodata asemenea ospat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca