Placinte sarate cu branza pufoasa Delaco cu smantana

de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2016 | 3359 vizualizari

 

Ador placintele,imi este urat sa fac aluatul dar trec peste asta numa cand ma gandesc la produsul finit.Am incercat o umplutura noua si va spun ca sunt foarte bune.Mi-am detronat nevasta:)))))

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa calduta
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 60 ml ulei
  • 50 gr drojdie
  • 1 kg de faina
  • 2 lg de sare
  • Umplutra:
  • 2 cutii de branza pufoasa Delaco cu smantana
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte sarate cu branza pufoasa Delaco cu smantana:

            Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald si l-am acoperit.

            Cand aluatul a crescut am rupt cu mana din aluat am intins foaie subtire pe masa de lucru pe care in prealabil am uns-o cu ulei si am pus cate o lingurita cu varf de branza pufoasa delaco cu smantana.Le-am unit capetele bine ca sa nu iasa compozitia si le-am prajit in uleiul incins din tigaie .Pofta buna.

TIPS-URI

1

sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdiuta pentru ca nu mai creste aluatul.

2

putem face placintele cu ce umplutura dorim.

3

daca aluatul mai cere faina mai puteti adauga la framantat cate putin pana cand nu mai este lipicios si nu se mai ia pe mana.

4

se spune ca aluatul este reusit atunci cand castronul in care ati framantat este curat si nu are urme de aluat pe peretii vasului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte sarate cu branza pufoasa Delaco cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

stefy_a 1

01.06.2016, 07:46

mmm..bune...bune!

mirela0911 1

01.06.2016, 09:03

Mi-a plăcut faza cum ca ti-ai detronat nevasta! Bune plăcinte ai făcut!

Raluca57 1

01.06.2016, 09:13

M-ai omorât! De pofta!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hummus bil tahini