Pomana vitelului

de Dea_Dea in Vita, 6 Ian 2014 | 4613 vizualizari

 

Porc n-am avut ca l-am taiat de pe lista :))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne de vitel
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • putin ulei
  • 200 ml apa
  • Mamaliga
  • 2 pahare de 250 ml apa
  • sare
  • un pahar de 250 ml faina de malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana vitelului:

Carnea se taie bucati , se pune in uleiul incins sa se rumeneasca , se adauga usturoi sare si piper si apa. Se lasa sa scada.

Mamaliga: Se pune apa la fiert cu sare, cand apa clocoteste , turnam faina in ploaie amestecand continuu sa nu faca cocoloase si se lasa la fiert.

Alaturi am facut si o salata de varza murata: se toaca varza , se pune sare, piper si ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana vitelului" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra