Porc cu roşii, pătrunjel şi coriandru

de Dana_Retetegg in Porc, 29 Dec 2010 | 5972 vizualizari

 

O reteta facuta pe fuga, cu ingrediente putine si care dispare repede din farfurii.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii pulpa de porc,
  • boia dulce,
  • sare,
  • piper,
  • coriandru,
  • patrunjel,
  • 1 cutie (400 gr) de rosii in bulion
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu roşii, pătrunjel şi coriandru:

Carnea de porc am condimentat-o cu boia, sare, piper si am prajit-o in ulei pe ambele parti.

Sosul l-am pregatit din 400 gr de rosii in bulion taiate, coriandru, sare si patrunjel. Am adaugat cateva linguri de apa si am lasat pe foc cateva minute.

Am servit carnea impreuna cu sos de rosii si patrunjel tocat deasupra.

Foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu roşii, pătrunjel şi coriandru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (18)

aziz 1

31.12.2010, 15:03

Ligia Bxl 1

04.01.2011, 21:14

as fi vrut ca arata bine dar cred ca e de anul trecut

Dana_Retetegg 1

04.01.2011, 21:31

Ligia, promit sa fac cateva portii si anul asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu pulpa de porc la cuptor