Prajitura cu struguri

de Gabbo in Prajituri, 7 Iul 2013 | 4538 vizualizari

 

Este foarte usor de facut si este foarte gustoasa pentru cine iubeste strugurii. :D

 

INGREDIENTE

  • 200gr faina
  • 3 oua
  • 120 gr zahar
  • 120 gr unt
  • un praf de copt
  • un varf de sare
  • 200gr de struguri albi
  • 200gr struguri negri
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu struguri:

Se spala si se scurg stuguri, dupa care ii taiem in jumatati pentru a putea sa le extragem samburi.

Intr-un vas se pun ouale cu zaharul si se amesteca pana zaharul se topeste, apoi adaugam untul ce in prealabil a fost taiat in bucati mai mici pentru a se inmuia.
Urmeaza praful de copt si faina cernute pentru ca prajitura sa nu aibe cocoloase. Adaugam si un varf de cutit  de sare si amestecam bine pana compozitia este omogena.Spre final adaugam si strugurii si amestecam fara a zdrobi bobitele de struguri.

Intr-o tava tapetata asezam compozitia si o bagam la cuptor timp de 40 de minute la 180'. Cuptorul il inclazim dinainte de a introduce prajitura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nilgun 1

28.07.2013, 15:49

ce bine arata

Gabbo 1

28.07.2013, 16:17

multumesc... ieri seara am facut-o cu cirese si este la fel de gustoasa

Panacris 1

29.08.2013, 10:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza, frisca si capsuni