Prajitura "Palmier cu scortisoara"

de moniq in Prajituri, 24 Sep 2010 | 9668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi foietaj (cca 400gr.),
  • 3-4 linguri de zahar,
  • cca jumatate de pachetel de scortisoara macinata.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Palmier cu scortisoara":

Se amesteca zaharul cu scortisoara, am intins foaia de foietaj si am presarat amestecul de zahar si scortisoara, apoi se preseaza cu sucitoarea (facaletul ),apoi se pliaza marginile spre mijlocul foii si se presara cu compozitia din zahar si scortisoara (la fel ca in imaginea de jos), apoi se preseaza cu sucitoarea (facaletul )apoi se pliaza una peste cealalta (ca in imaginea de mai jos).

Se presara cu compozitia din zahar si scortisoara, si pe o parte si pe cealalta si se preseaza cu sucitoarea (facaletul ), apoi se taie in feli de 2 cm si se aseaza pe o tava tapetata cu fartie de copt ( se aseaza la distanta deoarece ele cresc ) si se coc cca 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Palmier cu scortisoara"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de vanilie, ciocolata si jeleu de visine