Pui cu bere si stafide

de Gergiana S in Pui, 8 Ian 2014 | 3087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de pui(personal am folosit ciocanele)
  • 400 ml bere
  • 1 mana stafide
  • 1 lamaie
  • sare,piper, boia dulce,boia iute, rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu bere si stafide:

Spalam carnea de pui si o curatam. Apoi o condimentam cu sare, piper, boia si rozmarin. Taiem lamaia felii si o punem peste pui. La final adaugam berea, in tava, nu pese pui pentru a nu-si pierde condimentele. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit pentru 45 minute. Scoatem folia si mai lasam cca 20 de minute ca puiul sa se rumeneasca si berea sa se transforme intr-un sos.

TIPS-URI

1

Pentru granitura noi am ales amestec de legume mexicane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bere si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la pungă