Pui cu cartofi in oala romana

de Alexandra Elena in Pui, 24 Iul 2012 | 5158 vizualizari

 

O reteta usoara, sanatoasa, perfecta pentru o cina in familie!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui intregi(cu spate)
  • ~10 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • rozmarin
  • condimente pentru carne(sare, piper, boia, condimente italienesti)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi in oala romana:

Se spala carnea, se curata cartofii si se taie in cubulete mai mari, se curata ceapa si se taie in 4, se curata morcovii si ii taiem in felii mai groase pe lungime, ardeiul il taiem cubulete, mai mari. Se aseaza un strat de cartofi, cu legume printre ei, se condimenteaza, se pune un strat de carne, pe care o condimentam, punem inca un strat de cartofi cu legume, presaram rozmarin, sau alte verdeturi. Se acopera cu capacul si se baga la cuptor timp de 1:40-2h.

TIPS-URI

1

servesc aceasta mancare cu mujdei de usturoi.

2

nu adaug ulei/apa, se gateste in grasimea lasata de pui si "sucul" cartofilor

3

se poate servi cu mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi in oala romana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de pui cu legume in vas roman