Pui cu cartofi si busuioc [ la vas roman]

de mihaelar63 in Pui, 6 Noi 2010 | 5455 vizualizari

 

Ma dau in vant dupa busuioc asa ca avand o sursa neasteptata ,l-am folosit la pui .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 4 pulpe mari de pui[ aprox. 1kg,am avut de casa]
  • boia
  • sare
  • ulei
  • frunze de telina
  • seminte verzi de busuioc
  • piper
  • 2 lamai
  • codite de praz tanar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi si busuioc [ la vas roman]:

cartofii se curata, se spala , se taie in jumatati,se sareaza , se pune boia si se stropesc cu ulei , asezati in vasul roman .

pulpele de pui se curata si se spalase condimenteaza cubusuioc sare piper boia , stropite cu zeama de la o lamaie si ulei se pun deasupra cartofilor.

se da vasul la cuptor la foc potrivit 45 min dupa care se ia capacul si se mai lasa 15 min. la rumenit .

serviti preparatul cald decorat cu verdeata .

                                     Pofta buna !!!


   

TIPS-URI

1

Vasul roman il introduceti in cuptor , apoi dati drumul la foc .Nu mai este necesar sa tinet vasul in apa daca l-ati folosit deja de mai multe ori .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi si busuioc [ la vas roman]" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]