Pui cu ceapă verde în sos de bere la cuptor

de ionix in Pui, 15 Dec 2010 | 4360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • o legatură cu ceapă verde
  • o lingură cu sos worcestershire
  • o cană cu bere
  • sare, piper
  • puţin busuioc uscat
  • 3 căţei de usturoi
  • o lingură cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ceapă verde în sos de bere la cuptor:

Se unge vasul de yena cu ulei.

Legumele se pregătesc astfel: ceapa verde se taie în bucăţi de 2-3 cm iar usturoiul feliuţe.

Se pun legumele în vas iar peste ele punem pulpele de pui, spălate bine şi tăiate în două.

Berea se amestecă cu sosul worcestershire, presărăm cu sare şi piper, presărăm cu busuioc.

Vasul se dă la foc mediu şi se lasă până se rumnesc pulpele. Circa o oră.

Eu i-am servit cu nişte cartofi fierţi, mămăligă şi mujdei.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

ceapa verde se taie mai mare pentru a nu se face piure :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ceapă verde în sos de bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]