Pui cu rosii

de Retete cu Margareta Cismasiu in Pui, 25 Sep 2014 | 3911 vizualizari

 

Este o mancare cu iz mediteranian datorita aromelor sale.O mancare usoara si rapida,racoroasa si reconfortanta.Daca vreti s-o transformati intr-o mancare traditionala,faceti-i ,ca garnitura,mamaliguta.Merge la fel de bine cu un risotto.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui,
  • 4-5 rosii,
  • 3-4 catei de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • busuioc.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu rosii:

  Pieptul de pui se taie cuburi.Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins si se adauga doi catei de usturoi zdrobiti.Se lasa un minut la foc,apoi se adauga carnea.Bucatile de pui se rumenesc fumos.Rosiile se taie felii si se pun peste carne.Se adauga usturoiul tocat si se potriveste de sare si piper.Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit.Cand carnea e facuta,se adauga busuiocul tocat marunt si se stinge focul.

Se seveste calda,garnitura ramanand la alegerea fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in lapte cu rosii cherry