Pui cu rosii

de Retete cu Margareta Cismasiu in Pui, 25 Sep 2014 | 4283 vizualizari

 

Este o mancare cu iz mediteranian datorita aromelor sale.O mancare usoara si rapida,racoroasa si reconfortanta.Daca vreti s-o transformati intr-o mancare traditionala,faceti-i ,ca garnitura,mamaliguta.Merge la fel de bine cu un risotto.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui,
  • 4-5 rosii,
  • 3-4 catei de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • busuioc.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu rosii:

  Pieptul de pui se taie cuburi.Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins si se adauga doi catei de usturoi zdrobiti.Se lasa un minut la foc,apoi se adauga carnea.Bucatile de pui se rumenesc fumos.Rosiile se taie felii si se pun peste carne.Se adauga usturoiul tocat si se potriveste de sare si piper.Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit.Cand carnea e facuta,se adauga busuiocul tocat marunt si se stinge focul.

Se seveste calda,garnitura ramanand la alegerea fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]