Pui la cuptor cu cartofi, ceapa si mazare in vin alb

de laylalala in Pui, 20 Mai 2010 | 5285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (de aprox. 1 ½ kg)
  • 25 gr unt, topit
  • 400 gr cartofi, curatati si taiati cubulete
  • 5-6 cepe mici, curatate 
  • 200 ml vin alb
  • 250 gr mazare
  • 1 lingura Herbes de Provence
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor cu cartofi, ceapa si mazare in vin alb:

Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.Unge cu putin unt opit o tava de copt.
Condimenteaza puiul cu sare si piper si aseaza-l intr-o tava mare de copt.Imprastie pe langa pui cartofii si cepele, asezoneaza-le cu sare si piper,toarna untul topit peste ele, apoi da totul la cuptor 30 minute.

Dupa 30 minute, scoate tava din cuptor,intoarce puiul, toarna vinul alb peste pui si legume si pune-o din nou la cuptor 30 minute. Dupa inca 30 minute, scoate tava din nou, intoarce puiul, adauga mazarea si presara deasupra 1 lingura Herbes de Provence.Introdu tava la cuptor pentru inca 20-30 minute, apoi serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor cu cartofi, ceapa si mazare in vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la punga