Pui cu scortisoara

de Miha in Pui, 3 Mar 2010 | 10875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 ardei capia
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 cartof
  • 240 ml suc de rosii
  • 100 ml vin alb
  • 50 g cascaval
  • sare si piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu scortisoara:

Intr-o tigaie incingem uleiul si untul. Adaugam pulpele de pui taiate fasii si cartoful cubulete. Cand incep sa se rumeneasca adaugam ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, ardeiul cubulete, ghimbirul, scortisoara.

Omogenizam si turnam deasupra sucul de rosii si vinul. Acoperim cu un capac si lasam la fiert, pana scade zeama si carnea este bine fiarta.

Potrivim gustul de sare si piper.

Punem totul intr-un vas termorezistent, presaram cu cascaval ras si dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

In momentul servirii se presara cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 550 lei
1099.99 lei
549.99 lei

COMENTARII (5)

Oana 1

03.03.2010, 17:17

Mmm, sigur are gust bun! ce bine arata!

cccris 1

03.03.2010, 23:01

buna idee, am niste cascaval care expira curind... Grecii folosesc mult scortisoara in mincare. yummy

ionix 1

04.03.2010, 08:21

interesante combinatiile de arome... dar daca are vin alb sigur mi-ar placea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]