Piept de pui cu smantana un preparat delicios pe care l-am facut pentru Ioana ,nepoata mea.Daca mai doresc si alti membri ai familiei ........este suficient,dar stiu ca ei ii place foarte mult.
Pieptul de pui se spala si se pune la fiert,spumuindu-se cand e cazul.
Dupa ce a fiert pieptul de pui se lasa sa se raceasca,se scoate de pe os si se taie in cuburi .
Intr-o cratita se pune untul la topit.
Cand untul este topit se adauga faina de orez ,amestecand sa nu se formeze cocoloase.
Adaugam laptele si fierbem pana se ingroasa.
Adaugam pieptul de pui si lasam sa fiarba 2-3 minute.
Punem in compozitie zeama de lamaie,sare si piper dupa gust.
Se serveste cu patrunjel tocat fin.
Pofta buna!
1
Eu am fiert pieptul de pui alaturi de legume.In zeama ramasa am facut o supa.
2
Cratita folosita este de 1 l.