Pui cu smantana

de -Licurici- in Pui, 30 Iun 2018 | 4860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui;
  • 3-4 linguri de ulei;
  • 1 ceapa;
  • rosii (o rosie mare si 4 rosii cherry);
  • un ardei;
  • 200 g smantana 24%;
  • 3 linguri lape;
  • 1 lingura faina;
  • sare;
  • piper;
  • oregano;
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana:

Pulpele de pui se sareaza, apoi se pun sa se rumeneasca pe ambele parti, intr-o tigaie cu putin ulei.

Intre timp, se pregatesc legumele. Ceapa se toaca marunt, ardeiul se taie bastonase, iar rosiile, cubulete.

Cand pulpele sunt gata, se scot pe o farfurie, iar in uleiul ramas se caleste ceapa, apoi se adauga ardeiul si rosiile.

Cand s-au inmuiat, se adauga o cana cu apa si se lasa sa fiarba.

Separat, se amesteca laptele cu faina, apoi se adauga smantana, sare, piper, oregano si putina zeama din legume (sa ajunga aproape de temperatura din tigaie).

Compozitia de smatana se adauga peste legume, se amesteca, apoi se pun pulpele de pui si se lasa sa fiarba cateva minute.

La final, se pune patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu sos de ciuperci