Pui cu sos de rosii

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 4 Iun 2010 | 4712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui(1,300 kg)
  • 2 rosii decojite
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 6 catei usturoi
  • boia dulce
  • sare,piper,delikat

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii:

puiul se taie bucati potrivite,se spala,se condimenteaza si se pune intr-un ceaun cu cateva linguri de ulei si se lasa la fript pana se rumeneste,apoi se adauga usturoiul tocat marunt si cateva linguri de apa si se pune capacul pentru a se inabusii.Rosiile se toaca marunt si se pun peste carne,pasta se dizolva in apa si se toarna in ceaun.Se lasa 15 min la fiert.Din doua linguri de faina si 1/2 cana de apa se face un rantas care se toarna in ceaun in fir subtire amestecand incontinuu si se mai lasa 5 min.In ceaunul in care este sau mutati intr-o tava si dati la cuptor timp de 30 min pana mai scade din sos.Noi am servit cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de pui la rotisor - Fraged si suculent, perfect pentru orice masa