"Pui intepat"

de elena1988 in Pui, 19 Ian 2011 | 5431 vizualizari

 

Nici nu am stiut ce nume s-ai dau, am vazut reteta asta pe un blog dar iarasi nu mai stiu unde, si nu mai stiu nici cum se chema reteta, ideea sa-i pun numele asa la reteta mi-a dat-o onesta, mersi mult::)))).

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mai mari
  • oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • 1lamaie
  • sos de soia
  • 3 linguri de ulei de masline(prima presa)
  • 1 punga de corn flakes
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Pui intepat":

Pieptii de pui se taie cubulete mici, si se pune la marinat in sos de soia, ulei de masline si zeama de la lamaie, se tine 2 ore la marinat in frigider, apoi se infing pe bete de frigarui si se dau prin faina, ou iarasi faina ou si apoi prin fulgii pisati de prumb, se pun la prajit intr-o tigaie cu foarte mult ulei( baie de ulei)se scot cand sau rumenit frumos

TIPS-URI

1

taiati pieptul de pui in cubulete cat mai mici, altfel fiind mai marii nu se vor praji deloc bine, betele de frigarui puteti sa le rupeti in doua, daca aveti tigaia mare puteti sa le lasati asa.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Pui intepat"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ceva bun