Pui la cuptor in vas de lut

de xana in Pui, 19 Feb 2014 | 8772 vizualizari

 

Nu sunt deloc multumita de poza dar preparatul va garantez ca e foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de pui(mai marisor) taiat bucati
  • 3-4 cartofi
  • 1/2 de ardel rosu
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 bucatica bacon
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri coniac
  • 50 ml vin alb
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor in vas de lut:

Ceapa taiata felii se caleste in ulei de masline impreuna cu baconul, taiat si el in bucatele, pana se inmoaie, dar fara sa se rumeneasca.

Cartofii se taie cuburi nu prea mici, ardelul felii iar usturoiul se piseaza, patrunjelul se lasa intreg pentru a fi mai usor de scos la final. Cand ceapa e calita se amesteca bine toate ingredientele, ulei de masline punand 2-3 linguri.

Punem in vasul de lut prima data cartofii, apoi carnea si terminam cu restul ingredientelor. Dam la cuptor pentru cca 2 ore, la 200 de grade C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci