Pui la tigaie

de pity19 in Pui, 30 Mar 2014 | 3426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg ,
  • sare,
  • piper ,
  • oregano ,
  • sos de rosii ,
  • putina apa .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la tigaie:

Adaugam puiul desfacut si taiat uniform intr-o tigaie cu o cana de apa. Dupa ce apa a scazut, adaugam sare, piper, oregano. Dupa 10 minute adaugam sos de rosii, putin unt  si lasam putin pe foc.

Servim alaturi de cartofi prajiti , piure sau legume gratinate ( dupa preferinte )

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu tarhon la multicooker