Pui lipicios cu orez salbatic

de ciripel in Pui, 26 Feb 2013 | 8003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui maricel
  • sucul de la 1 portocala
  • 1 ceashca de bere bruna
  • 2 lg de miere
  • 2-3 catei usturoi
  • putin ghimbir
  • sare, piper, condimente pt pui
  • orez salbatic
  • 2 lg de otzet balsamic sau otzet de mere
  • 1 lg sos soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui lipicios cu orez salbatic:

Pregatim orezul ca pe pilaf doar ca inainte sa se fiarba de tot se adauga lg de sos soia, se stinge focul si se acopera cu un capac.

Intre timp se taie pieptul fasii, se asezoneaza cu condiment de pui si se pune la calit in putin ulei de masline si un varf de unt.

Pregatim sosul astfel: amestecam mierea cu otetul, sucul de portocale, berea, ghimbirul si usturoiul tocat marunt, punem sare si piper dupa gust apoi turnam totul peste puiul calit si lasam pe foc pana scade si devine ca o pasta lipicioasa.

Se monteaza pe farfurie ca in poza alaturata si se asezoneaza cu putin patrunjel

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui lipicios cu orez salbatic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]