Pui nadusit

de ionix in Pui, 21 Oct 2009 | 5999 vizualizari

 

reteta am vazut la tv saptamana trecuta si am executat-o :D

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • o lamaie
  • 6 catei usturoi
  • ulei pentru prajit
  • jumatate de cana cu apa
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui nadusit:

Se transeaza puiul, se sareaza, se pipereaza si se pune la prajit intr-o tigaie. Cand s-a prajit bine se scoate din tigaie pe o farfurie. 

Intr-o alta tigaie se pun circa 5 linguri cu ulei la incins, se pune carnea si peste carne se pune apa si usturoiul taiat rondele. Se acopera cu un capac si se lasa sa se inabuse bine. Dupa circa 10-15 min se pun 3-4 felii de lamaie si se lasa la inabusit.

Cand pulpa feliilor de lamaie se topeste se scot, se pune sare si piper  si se adauga restul feliilor de lamaie. Se stinge focul si se mai lasa la inabusit circa 2-3 minute.

Se scoate pe un platou si se serveste cu mamaliguta.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui nadusit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ionix 1

07.01.2010, 12:13

sa stii ca e foarte foarte gustos ...

Dana Cristea - pusikmea 1

03.03.2010, 22:32

am facut si eu reteta asta, pe acasa ai vazut reteta, asa-i?f bun

ionix 1

04.03.2010, 08:14

daaaaaaaaa, pe acasa am vazut-o asa-i, e foaaaaaaaaarte bun....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu sos Camembert