Pui pe pat de legume

de alilianaa in Pui, 8 Iun 2013 | 8472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • un morcov
  • o ceapa
  • 10 cartofi
  • 5 graunti de usturoi
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • sare, piper,menta verde, chimen
  • marar verde
  • ulei de masline 40 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de legume:

Legumele se curata, se stapa, se portioneaza si se pun intr-un bol. Se adauga peste ele sare, piper, ulei de masline, jumatare de graunti de usturoi tocati.

Pulpele se spala, se taie in doua, se scurg bine, se pun intr-un bol. Se adauga sare, piper, menta, chimen ( fiecare dupa gust), ceilalti graunti ramasi, ulei de masline. 

Se ia o tava dreptunghiulara, suficient de adanca. Se pun legumele primul strat peste care se pune carnea de-asupra. Sucul format in bolul cu carne se pune in tava si se completeaza cu apa. Se da la foc domol pret de o ora. Se intorc sau se completeaza cu apa dupa caz. 

Se adauga marar verde. 

Pofta buna!

Noi am servit  cu castravetii murati din dorare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui