Pui Shanghai

de - Andreea - in Pui, 11 Sep 2018 | 5238 vizualizari

 

Pentru reteta m-am inspirat de la bucataras Motan la oale! Delicios ! 

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua mari
  • 2 linguri sos soia
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • 3 lingurite cu mustar
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri cu faina
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Curatam pieptul de pui de pielita si il dezosam. Il spalam si il stergem cu un servet de hartie dupa care il taiem fasii.

Intr-un bol punem ouale impreuna cu sosul de soia, mustarul, zeama de lamaie si sare, piper dupa gust. Amestecam bine aceste ingrediente.

Adaugam faina putin cate putin pana obtinem o compozitie de consistenta unei smantani (o compozitie asemanatoare la cea de clatite).

Punem fasiile de piept de pui in bol si amestecam.

Punem ulei intr-o tigaie si cand uleiul e incins prajim fasiile de piept de pui.

Se scot pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Se servesc atat calde cat si reci.

POFTA BUNA !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]