Pui shanghai la cuptor

de alilianaa in Pui, 28 Iul 2013 | 12876 vizualizari

 

.. am optat pentru o varinata fara faina, drept pentru care am pus mustar.

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de piept de pui
  • sare, piper dupa gust
  • 2 linguri mustar
  • un ou
  • o lingura susan
  • un varf de lingurita de magheran uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui shanghai la cuptor:

Puiul se spala se portioneaza. Se pune la scurs. 

Din ou, mustar, seminte de susan, sare,piper, magheran am facut o compozitie prin care am trecut puiul. 

O tava se unge cu putin unt peste care se pune hartia de copt. Se pune puiul si se da la cuptor pentru 30-40 minute- foc mediu. 

Se serveste dupa preferinta. Eu cu lamaie:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui shanghai la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui aromat la cuptor