Acest preparat aduce in farfurie arome autentice si bogate, amestecand ingredientele traditionale ale bucatariei chinezesti intr-o explozie de savoare. Bucurati-va de o masa delicioasa si autentica, gatita cu pasiune si indemanare, care va surprinde si incanta papilele gustative
Pentru Pui Shanghai - Reteta gustoasa de snitel crocant ai nevoie de urmatoarele ingrediente: piept de pui, oua, mustar, faina, pesmet.
Cum se prepara Pui Shanghai - Reteta gustoasa de snitel crocant
Spalam pieptul de pui si il taiem fasii, apoi il punem intr-un bol.
Adaugam sare si piper dupa gust, 1/2 cana de apa, uleiul de masline si vinul alb. Acoperim bolul cu un capac si il dam la frigider pentru minim 30 de minute. Pieptul de pui pe care l-am avut eu a fost de tara si l-am lasat la marinat la frigider aprox. 2 ore.
In alt vas pregatim un sos: batem ouale cu putina sare si piper, adaugam faina(amestecam bine sa nu se formeze cocoloase) si mustarul.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi luam cate o fasie de carne, o dam prin sosul obtinut, apoi prin pesmetul amestecat cu susan, dupa care o punem la prajit.
Procedam la fel si cu celelalte fasii de carne si le lasam la prajit pana cand se rumenesc bine pe toate partile.
Le scoatem si le punem pe servetele pentru a se absoarbe uleiul.
Sunt bune si calde si reci, iar daca le serviti alaturi de un sos de usturoi...mmmmm....sunt delicioase!
Iti recomandam si reteta de Snitel cu cartofi prajiti si mozzarella, o combinatie excelenta si gustoasa pe care o poti savura cu niste Castraveti murati.
Poti incerca si reteta de Snitel Troy Gladius cu cartofi noi copti, un preparat foarte savuros care te cucereste imediat ce ai muscat din el.
Va doresc Pofta Buna!