Pulpa de caprioara cu sos de legume

de katty in Mancaruri cu carne, 23 Feb 2017 | 2790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de caprioara
  • 1-2 morcovi medii
  • 2-3 tije telina Apio
  • 1 pastarnac mare
  • sare
  • piper negru boabe
  • ienibahar boabe
  • foi de dafin
  • cimbru uscat
  • 300 ml vin rosu
  • 2-3 linguri ulei
  • 200 ml smantana
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de caprioara cu sos de legume:

Curatam pulpa de pielite, o spalam bine si o asezam intr-o tava. Punem morcovii si pastarnacul curatate si taiate rondele, telina taiata in bucati de 2-3 cm, sare, piper, ienibahar, cimbru, foile de dafin si turnam vinul. Lasam pulpa la rece pentru 24 de ore. O intoarcem din cand in cand.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam tava la cuptor pana pulpa devine frageda. Adaugam cate putina apa cada, sa nu scada zeama.
Cand carnea este moale, scoatem pulpa pe un platou (putem sa scoatem osul si sa o feliem).
Scoatem boabele de piper, ienibahar si foaia de dafin si mixam legumele impreuna cu zeama. Adaugam cate putina smantana pana obtinem un sos cremos.
Servim pulpa cu sos de legume si cartofi copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de caprioara cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu sos