Pulpa de curcan cu legume

de Panacris in Curcan, 7 Sep 2012 | 6412 vizualizari

 

O friptura pe placul tuturor!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de curcan 800 g,
  • legume wellnes (asa scria pe ambalaj:D), (ardei gras rosu si galben, morcovi baby, fasole verde la metru, pastai de mazare, sparanghel verde, porumb de lapte baby ) 450 g.,
  • rosii proaspete 4 bucati,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • amestec de verdeturi (oregano, rozmarin, busuioc, cimbru, lamaita),
  • usturoi dupa gust,
  • ulei de masline 100 ml
  • vin alb demisec 250 ml.
  • apa 250 ml
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu legume:

Carnea se spala, se dezoseaza si se portioneaza. Se pune la prajit in ulei de masline cca. 15 minute la foc iute ptr a se rumeni. Se  asezoneaza de sare, piper  si mirodenii, adaugandu-se apoi vinul si apa. Se introduce in cuptorul preincins si lasa cca. 30 de minute neacoperit, la 180 de grade. Dupa ce  carnea s-a rumenit, se adauga legumele, rosiile taiate felii, cateii de usturoi intregi si se mai lasa la cuptor acoperit, de data asta, cca. 20 de minte, la 150 de grade, pana se gatesc legumele.  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu mix de legume la cuptor