Pulpa de curcan la cuptor cu miere, lamaie si vin

de Gherca Daniela in Curcan, 16 Noi 2015 | 12622 vizualizari

 

Atat pot sa zic: minunat de buna, care o sa va incante toate simturile!

 

INGREDIENTE

  • o pulpa superioara de curcan
  • 2 linguri de miere
  • 1 lamaie
  • 200ml vin roze, dar merge mai bine un vin alb sec
  • 1 lingurita de rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor cu miere, lamaie si vin:

Pulpa de curcan o spalam si o tamponam cu servetele de bucatarie, o crestam din loc in loc si o condimentam cu sare si piper, apoi o asezam intr-o tava unsa cu ulei de masline.

Intr-un bol amestecam mierea cu zeama de lamaie si peste acestea turnam vinul si rozmarinul uscat.

Cu acest sos ungem pulpa de curcan, iar restul de sos il turnam in tava.

Dam tava la cuptor pana se rumeste frumos deasupra, dar din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava.

Noi am servit pulpa de curcan cu cartofi fierti (atat cat sa intre furculita in ei) si apoi trasi la tigaie condimentati doar cu sare si castraveciori in otet.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor cu miere, lamaie si vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan umplut