Pulpa de curcan la tava

de Bunica in Curcan, 23 Sep 2012 | 6817 vizualizari

 

Reteta de Pulpa de curcan la tava usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan
  • 3-4 catei usturoi
  • 1/2 ligurita piper(am luat de la plafar un plic de piper in 7 culori)
  • un varf de cutit oregano
  • un varf de cutit scortisoara macinata
  • un varf de cutit busuioc
  • sare dupa gust
  • 200 ml. suc de rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 ml. vin alb
  • 200 ml. apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la tava:

Pulpa de curcan se spala si se aseaza intr-o tava putin mai mare decat ea.

Toate condimentele folosite(oregano,busuioc,scortisoara,sarea si piperul ) se amesteca impreuna cu sucul de rosii,uleiul,,vinul si apa si se toarna peste carne.

Se baga in cuptorul incins in prealabil si se tine pana se rumeneste frumos.Se incearca cu o furculita. Daca intra furculita usor in carne inseamna ca e facuta.Din cand in cand se deschide cuptorul si se stropeste carnea cu sosul din tava.

Se serveste calda cu garnitura dorita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

mihaelar63 1

27.09.2012, 08:57

Vreau si eu Buni

Bunica 1

27.09.2012, 17:15

mamaieelena,antici_gabitza,mihaelar

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 15:34

cea mai buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in crusta de piper si suc de citrice