Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot

de Bunica in Slow Cooker, 15 Oct 2021 | 2647 vizualizari

 

Am achizitionat de curand o pulpa de ied. M-am gandit ca marinata in bere n-am pregatit si, cum congelatorul trebuie reorganizat putin, am purces la pregatit.Va spun sincer ca a iesit neasteptat de frageda si buuuunaaaaa!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de ied
  • 1 doza bere
  • condimentele agreate-rozmarin,sare,piper,foaie de dafin
  • 3-4 rosii mare
  • 200ml. vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot:

Pentru inceput pregateste amestecul de condimente.

Pulpa de ied se spala si se sterge cu servetele de hartie.

Imprieteneste condimentele cu carnea prin masarea carnii si lasa-le la imprietenit intr-o baie de bere.
Dupa 2-3 ore scoate pulpa si spal-o de condimente.

Rosiile spalate se toaca marunt.

Pune pulpa de ied in vasul de slow cooker Crock Pot, adauga cate un varf de lingurita din fiecare condiment,vinul,rosiile si acopera vasul.

Dupa 2 ore, pe HIGH, opreste Crock Potul si lasa vasul acolo pana se raceste. Serveste cu garnitura si  salata dorita.

Sa va fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si branzeturi la slow cooker Crock-Pot