Pulpă de miel cu mere, măsline și capere

de Panacris in Oaie, 2 Apr 2013 | 5340 vizualizari

COMENTARII (22)

kukibella 1

02.04.2013, 15:27

prima venita,prima servita

Panacris 1

02.04.2013, 15:28

Cu drag, data viitoare

laura_n 1

02.04.2013, 15:28

ce sa mai spun....arata de milioane!

Dea_Dea 1

02.04.2013, 15:29

arata tare bine!!

RuxyRux 1

02.04.2013, 15:30

Excelent draga mea!

Aurelia 07_07 1

02.04.2013, 15:32

Arata foarte bine

Panacris 1

02.04.2013, 15:33

Mulțumesc mult! Poze frumoase de prezentare nu am apucat să fac! Nu era momentul cu toți musafirii, șă le spun stați așa, că acum trebuie să fac poze Doar ce am prins din mers!

laura_n 1

02.04.2013, 15:38

Cris ))

MotanLaOale 1

02.04.2013, 15:38

buna buna

diaconta 1

02.04.2013, 15:45

buuuuuun

Constelatialeu 1

02.04.2013, 16:00

Pana la Pastele nostru se face mielul ala ditamai oaia....

delia64 1

02.04.2013, 16:08

JamilaCuisine 1

02.04.2013, 16:28

Arata extraordinar!

Lau 1

02.04.2013, 17:15

bun

marianascarlat 1

02.04.2013, 17:17

alilianaa 1

02.04.2013, 17:52

deliciu...

Bucataras Medi 1

02.04.2013, 18:24

eu am dat comanda pentru ied dar pana fac eu gust de la tine.

cristeena20 1

02.04.2013, 20:08

wow...ce super combinatie!!!!!tre sa fie nemaipomenita!!!

Panacris 1

02.04.2013, 20:32

Chiar, am reușit o super combinație!

Rocsi 1

02.04.2013, 21:18

Wawww ce faina reteta

danakarin 1

02.04.2013, 22:13

Super!

simona72 1

03.04.2013, 12:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel