Pulpa de porc cu pleutorus

de Panacris in Porc, 19 Oct 2012 | 6034 vizualizari

 

Felul doi la fel de consistent. Se vede ca venit vremea rece!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc 1000 g,
  • ciuperci pleutorus 600g,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ceapa rosie 2 bucati,
  • sare iodata,
  • cimbru,
  • foaie de dafin,
  • pasta de rosii,
  • piper proaspat macinat,
  • marar proaspat,
  • ulei de masline,
  • vin alb demisec 250 ml.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu pleutorus:

Ceapa se curata, se taie julien si se pune la calit in putin ulei si apa. Intre timp carnea se curata, se spala si taie felii. Apoi se adauga la  ceapa calita, se lasa sa se perpeleasca putin, apoi se completeaza cu vin si apa, ata cat sa acoepre mancarica. Intre timp se curata ciupercile si se taie julien, se adauga pe jumatatea timpului de fierbere, se asezoneaza de sare, piper, foaie de dafin si cimbru, lasandu-se la gatit, la foc mic inca cca. 20 de minute. in cuptor, de aceasta data, spre final se adauga pasta de rosii si mararul tocat marunt.

Mancarica se poate consuma ca atare sau insotita de  garnitura de cartofi, orez sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu pleutorus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

diaconta 1

19.10.2012, 22:28

mancare adevarata

oO_ acnA _Oo 1

19.10.2012, 22:44

ufff ce delikatesse avem noi aici

madi_marin 1

20.10.2012, 14:51

aoleeeeu.....ce bine arataaa....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc baclava