Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi

de Valclaudia in Porc, 17 Mai 2017 | 5175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr pulpa de porc
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml lapte
  • sare dupa gust
  • fulgi de chili
  • 2 linguri legume deshidratate
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 1 lingurita amidon din porumb
  • marar verde
  • boia dulce
  • Piure cartofi:
  • cartofi
  • lapte
  • unt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi:

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete, apoi ii punem la fiert in apa cu sare, pana se patrund.

Carnea se taie bucati potrivite, se pune in tigaie, se adauga uleiul, laptele, legumele deshidratate,sare, fulgi chili dupa gust.

Acoperim tigaia si fierbem carnea in lapte, pana scade lichidul si se patrunde carnea.

Adaugam smantana de gatit, diluam amidonul in foarte putina apa, il turnam peste mancare, amestecam, lasam cateva minute sa se ingroase,oprim focul si presaram mult marar proaspat si boia dulce.

Scurgem apa de pe cartofii fierti, adaugam untul, mixam.

Punem cate putin lapte, mixam si repetam operatia pana obtinem consistenta dorita la piure.

Noi am servit mancarea alaturi de o delicioasa salata verde din gradina. ;)

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit