Pulpa de porc si orez la tuci

de Constelatialeu in Porc, 27 Apr 2014 | 3593 vizualizari

 

Din categoria ''cu ce-i mai aburesc si in seara asta'',doar la ce urmeaza m-a dus capul.Mancare rapida si gustoasa,zic eu,voi n-aveti decat sa ma contraziceti,sa vociferati ca e carne,ca pica greu s.a.m.d.eu tot ce-mi place fac...

 

INGREDIENTE

  • 670 g pulpa porc
  • 200 g orez bob lung prefiert
  • 6 fire ceapa verde
  • cca 40 g ''10 legume''de la Knorr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc si orez la tuci:

Carnea o spalam,o taiem bucatele si o punem inuleiul incins din tuci,o lasam sa se albeasca pe toate partile,adaugam un praf de sare si-o cana de apa,punem un capac si lasam sa se inabuse ,la foc potrivit.Spre final ridicam capacul si lasam sa se rumeneasca usor.

Pregatim si orezul.taiem ceapa marunt,o punem in tuciulet,adaugam legumele de la Knorr,apoi orezul si acoperim cu apa,lasam sa fiarba la foc domol.Pentru ca bobul de orez este prefiert nu dureaza foarte mult. Se poate servi cu o salata de rosii si castraveti,asta am avut in dotare,sau orice salata doriti.

TIPS-URI

1

la orez nu mai adaugam sare ca are suficient de la legumele Knorr,chiar un pic sarat....dar bem apa multa m,ca-i recomandat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc si orez la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ceafa de porc