Tochitura

de izulika in Porc, 7 Ian 2011 | 11869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc cu grasime
  • 3-4 carnati de casa
  • 1 ceapa de marime medie
  • 1-2 lingurite sare
  • 100 ml ulei
  • 3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

  • Carnea se taie cubulete
  • ceapa se curata si se taie in patru
  • carnatii se taie in doua

Intr-o oala de marime potrivita, se adauga uleiul si se pune la incins, apoi se adauga carnea se amesteca de cateva ori dupa care se pune sarea si ceapa.Se lasa la prajit aproximativ 10 minute dupa care se adauga apa fierbinte cat sa acopere carnea.Dupa ce apa a scazut, si carnea incepe sa se rumeneasca se pun si carnatii la prajit peste carne,cand carnatii sunt prajiti se adauga usturoiul maruntit se mai amesteca de cateva ori si se da de pe foc.

TIPS-URI

1

Se serveste calda cu mamaliga

2

Daca doriti puteti sa adaugati si alte condimente

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]