Pulpe cu masline

de Maria68 in Pui, 29 Apr 2013 | 4350 vizualizari

 

Un adevarat rasfat cu pui !

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi
  • 4 linguri boia dulce
  • 200 g masline umplute cu gogosari
  • o lingurita ienibahar
  • o lamaie
  • un ardei gras rosu
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu masline:

Se macina ienibaharul si se amesteca cu boia, sare si piper.
Carnea bine spalata, curatata si uscata se unge cu ulei, peste care se pune cu mana amestecul de boia, si ienibahar.
Se aseaza carnea intr-un vas de yena, se pun maslinele si ardeiul rosu taiat bastonase pe lung. Se adauga si lamaia si se toarna in vas cca 100 ml apa. 

Se da la cuptor pentru 30 minute. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

laura_n 1

29.04.2013, 17:57

ce bune sunt

Rocsi 1

29.04.2013, 20:33

Ce gustoase!

Sim0na 1

30.04.2013, 11:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]