Pulpe de curcan cu vin alb la cuptor

de DulciuriSiNuNumai in Curcan, 28 Oct 2012 | 38310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 kg pulpe de curcan
  • -250 ml vin alb
  • -100 ml ulei de masline
  • -2 cepe albe
  • -3-4 catei de usturoi
  • -sare,piper boabe,boia dulce
  • -busuioc, foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu vin alb la cuptor:

Se spala pulpele de curcan cu apa rece si se taie grasimea de pe margini.

Intr-un vas se aseaza pulpele si se condimenteaza dupa gust cu sare,boia dulce si piper proaspat macinat. Intr-un alt castron se pun 250 ml vin, 100 ml ulei de masline si 3-4 catei de usturoi taiati marunt si se toarna amestecul peste pulpele de curcan. La final se adauga 2 cepe taiate julien, cateva foi de dafin si busuioc. Se acopera vasul cu folie alimentara si se da la frigider pentru minim 4 ore. Pentru a avea un gust deosebit pulpele de curcan trebuie tinute in aceasta marinata pentru a deveni mai gustoase si mai fragede.

Se incinge cuptorul in prealabil la 200 grade si se introduce tava pentru aproximativ o ora si jumatate. Din cand in cand se stropesc pulpele cu zeama din tava.  

TIPS-URI

1

Pentru a avea un gust deosebit pulpele de curcan trebuie tinute in marinata pentru a deveni mai gustoase si mai fragede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu vin alb la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]