Bucurati-va de o experienta culinara delicioasa si reconfortanta cu pulpele de pui cu smantana! Aceasta reteta savuroasa si usor de pregatit este perfecta pentru a satisface pofta de ceva delicios si satisfacator. Pulpele de pui sunt fragede si suculente, iar sosul cremos de smantana adauga o nota de bogatie si savoare. Aceasta masa poate fi pregatita rapid si este ideala pentru o cina de familie sau pentru a impresiona la ocazii speciale. Savurati fiecare muscatura si bucurati-va de combinatia perfecta de arome si texturi.
Cum se prepara Pulpe de pui cu smantana - Reteta savuroasa si usor de pregatit
Am spalat pulpele de pui si le-am portionat in 2. Ceapa am taiat-o marunt, morcovul l-am dat prin razatoare si le-am pus intr-o cratita impreuna cu uleiul. Dupa ce s-au inmuiat am pus pulpele si un pic de apa cat sa le acopere si le-am lasat la fiert la foc mic. Se ia spuma cu o paleta si se continua fierberea. Dupa ce au fiert bine, am amestecat intr-un bol smantana cu o lingurita de faina ,dupa care am pus supa din cratita si am dizolvat-o bine apoi am turnat-o peste pulpe si am mai lasat sa dea cateva clocote. Se pune un pic de patrunjel deasupra, la servire.
Noi am servit cu mamaliguta, dar merge foarte bine cu o garnitura de Cartofi natur si cu o Salata de varza.
La fel de gustoasa este si reteta de Pui manastiresc, pe care trebuie neaparat sa o incerci. Este o bunatate!