Pulpe de pui cu sos de legume

de mirela0911 in Pui, 26 Mar 2011 | 5600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 buc mica telina
  • 1 ceapa
  • 1 lgt pasta ardei
  • sare, piper
  • 1 lg faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de legume:

Legumele se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in putin ulei. Se pune si pasta de ardei. Intr-un vas de yena se toarna legumele.

Pulpele se curata si se spala, se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza pe patul de legume in vasul de yena. Se pune apa cat aproapre sa acopere pulpele si se da la cuptor pt aproximativ 1 ora.

Cand sunt gata, se scot pulpele si se pastreaza la cald pana preparam sosul.

Intr-un bol omogenizam 1 lg de faina cu putina apa, dupa care turnam peste sosul de legume ce a ramas in vasul de yena (vasul este pus pe plita de la aragaz) si se amesteca pana se leaga sosul. Se mai condimenteaza daca este cazul. 

Se serveste cu cartofi pireu sau cu ce doriti. Eu am optat pt paste fainoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]