Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza

de Lau in Mancaruri cu carne, 31 Iul 2011 | 8505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 bucatii de pulpe de porc
  • 500 ml bere neagra
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • 1 crenguta cimbru
  • boia de ardei iute
  • cartofii
  • branza de oaie prospata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza:

Se curata pulpele,se spala,se cresteaza,se condimenteaza cu condimentele si se aseaza in tava.

Bucatele de porc se spala si se cresteaza,se condimenteaza cu sare,condimente pentru pui,piper,se aseaza in tava.

Se curata usturoiul si se taie felii,se aseaza usturoi in locul in care am crestat carnea si in tava,se adauga,cimbru,boaia de ardei,sare,berea si se da la cuptor.

Cartofii ii curatam,ii spalam si ii prajim in baie de ulei,la final ii scoatem din ulei.

Punem in tigaie putin ulei aduagam branza  si cand incepe sa se toapeasca adaugam cartofii si ii amestecam pana se topeste branza,

Ii scoatem si ii potrivim de sare dupa gust.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche "Bucataras 2010"